Menu


Kvet make-up Taška so Zipsom Kozmetická Taška Veľká Kapacita Plátno make-up Taška na Cestovanie Toaletná Taška na Príslušenstvo, Kľúč Peňaženky Organizátor

€3.03 €4.33

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: w148734
Značky

Odrážky:

1、Kvetinový Tlač Možností: S neobmedzeným vzory, vyberať si môžete nájsť perfektný zápas svoj štýl a osobnosť.Či už dávate prednosť kvetinovým, geometrické, zvierat, alebo abstraktné vzory, sme to všetko.Naša cestovná make-up taška je vyrobená z polyesteru bavlnená zmes tkaniny, ktorá je odolná, mäkká a ľahko sa čistí.

2、Vysokou Kapacitou Wash Bag: môžete ľahko umiestniť svoje veľké produktov starostlivosti o pleť, toaletné potreby, cestovné veľkosť položky a ostatné kozmetika v tento priestranný cestovné make-up taška.S miss v štýle dizajn, to wash bag je štýlové a praktické pre vaše výlety.

3、Svetlo a Roztomilý Wash Bag: Tento cestovný make-up taška je vyrobená z bavlny, ktorá dáva ľahká textúra a jemné na dotyk.To má roztomilý dizajn, ktoré oživia vaše výlety a aby vám úsmev.

4、Multifunkčné Cestovná Taška: Tento cestovný make-up taška môže byť použitý ako pláž stoličky, peračník, hotel kľúča držiteľa, cestovné kabelka, kufor organizátor, peňaženky, kúpeľňou a skladovanie.Môže tiež uložiť vaše opaľovací krém a iné náležitosti.

5、Skvelé Organizovanie Darček: Tento cestovný make-up taška je skvelý darček pre dievčatá a chlapcov, priatelia a rodina, muži a ženy, ktorí milujú cestovanie a organizovať svoje veci.Je ideálny pre kolaudačné párty dary, ako dobre.

Hľadáte cestovné make-up vak, ktorý je roztomilý, pohodlné a univerzálne?Pozrite sa žiadny ďalší ako to krásne vzorované vak, ktorý môžete uložiť všetky vaše potreby a kozmetiku.Môžete ľahko prispôsobiť svoje štetce, rúže, eyeshadows, nadácií a viac v tomto priestranná taška.Môžete uložiť aj opaľovací krém a iné essentials pre váš výlet.Tento cestovný make-up taška je skvelý organizačný darček pre seba alebo svojich blízkych, ktorí milujú cestovanie a pozrieť báječné.Je vyrobená z odolného a nepremokavého materiálu, ktorý vydrží akékoľvek dobrodružstvo.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: o 26*19 cm/10.24*7.48 v

Materiál: plátno

Balenie Zoznam:

1*Make-Up Taška

Technické Detaily

Tvar Oválne
Vzor Plochý Typ
Číslo Modelu make-up taška
Produkt prachotesný kryt
Pôvod Kontinentálna Čína
Funkcia Eco-priateľský
Formulár Oblečenie Visí Druh/Typ Zavesenie
Materiál Polyester
Použitie Cestovanie
Druh Skladovanie Tašky

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby