Menu


Umelé Veľkonočné Veniec Bunny Veniec Dvere S Vrecoviny Luk Pre Domáce Dekorácie Na Stene S Zelené Listy Pre Jarné Dekorácie

€6.13 €11.14

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: w206764
Značky

Umelé Veľkonočné Veniec Bunny Veniec Dvere Veniec S Vrecoviny Čela Pre Vnútorné A Nástenné Ozdoby S Zelené Listy Pre Jarné Dekorácie

Funkcie:

🐰 VEĽKOSŤ ZÁPASY - veniec opatrenia 17.7 cm dlhé x 17.7 cm široký.

🐰 Ručné veniec - To prútia bunny funkcie zelene, s diakritikou s vrecoviny a dve v buffalo skontrolujte, očarujúce do vášho domova.

🐰 Veľkonočné Dekorácie - Miesto na vaše dvere alebo okná, aby privítali veľkú noc; tento veniec zápasy dokonale Veľkonočných sviatkov a víta svojich hostí.

🐰 Všestranný Domova --- Tento ručné bunny môžu byť umiestnené na stole, plášť, dvere, steny a nad okno, aby sa váš domov, a blíži jar.

🐰 ŽIADNU ÚDRŽBU - veniec nevyžaduje žiadnu údržbu, ale vezmite prosím na vedomie, že budete musieť držať ju pod krytom, aby sa zabránilo priamemu slnečnému žiareniu alebo vyblednutiu kvôli dažďu.

Popis Výrobku:

Umelé Veľkonočné Veniec Bunny Veniec Dvere Veniec s Vrecoviny Čela pre vnútorné a Nástenné Ozdoby s Zelené Listy pre Jarné Dekorácie

Materiál: Drevo

Farba: ako na obrázku, (Vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok môže mať mierne farebné odlišnosti.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním, Ďakujem vám!)

Hmotnosť balenia: 300 g

Veľkosť balenia: 40x40x5cm,(Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.)

Obsahuje.

1x Bunny Veniec Dvere Prihlásiť

Technické Detaily

Tvar Nepravidelné
Štýl Pastorálna Štýl
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Drevo;Drevené

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby