Menu


Halloween Klobúk Psa Kabelku Nosič s Vrecku a Bezpečnostné Postroje,Soft-Stranný Malý Pes Dopravcu pre domáce Vonkajšie Nakupovanie Tote Bag

€123.22 €129.70

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: w72518
Značky

Pet Pohodlie Dizajn:domáce Zvieratá môžete nalepiť ich hlavy z plošiny tak, aby vaše miláčikov môžete dýchať čerstvý vzduch a vychutnať scenériu.Tento dizajn je úplne v súlade s ich zvedavý prírody.Zároveň to tiež uľahčuje domáce zvieratá komunikovať s ich vlastníkmi.

Bezpečnosť Bezpečnosť:Pes Kabelku Nosič je vybavený dvoma psa lano s hákom, aby sa zabránilo svojho psa z skákanie a Kovové Pracky, zabezpečí, že vaše malý pet pohodlné miesta na pohybovať vo vnútri vrecka, zatiaľ čo si ich udržať v bezpečí.

Vysoká Kvalita Trvanlivé Nepremokavé Materiál:Pes Kabelku Dopravca je vyrobené z nepremokavého Oxford látky na vonkajšie a polyester na vnútornej strane, ktorá sa ľahko čistí stolici doľava o domáce zvieratá.Pevné šitie detaily vo vnútri a mimo švy.Firma stupačky je odnímateľná.Pridali sme vrecko na zips na prednej strane vrecko na uloženie pet smeti, ťažných lanách, atď.zips dizajn môže tiež zabrániť položky z strate.

Pet Dopravcu Kabelku Veľkosť:13.4"L*10.2" W*6.1"H, Hmotnosť: 0.6 lb .Max. Hmotnosť domáce Zvieratá: 12lbs.Je vhodný pre malých a stredných psov malých a stredných mačky atď.POZNÁMKY: Prosím, vyberte poskytovateľa, na základe maznáčika dĺžka a výška pri výbere dopravcu veľkosť.

Používanie viacerých Aplikácií Ľahko Sa prenáša:pet taška môže byť použitý aj ako bežný tote bag.Veľkou kapacitou priestoru môžu vykonávať rôzne položky, ako napríklad prenosné osobné počítače.Zároveň to môže byť tiež použitý ako taška na prepravu domácich miláčikov.Ten vak je dual-purpose.To je dobrá voľba pre vás alebo vášho psa na nákupy, prechádzky, cestovanie a turistiku spolu.

Technické Detaily

Popruh Drop 8 cm
Položka Druh Nákupné Tašky
Štýl Príležitostné
Uzavretie Typ Č zips
Hlavný Materiál Polyester
Materiálové Zloženie Polyester
Pohlavie ŽENY
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu 11950
Vzor Typ Pevné
Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby