Menu


Obývacia Izba Rozšírenie Drôt Organizátor Skladovanie Punč Zadarmo Dlho-trvajúce Kábel Klipy na nočnom stolíku USB Kábel, Napájací Kábel, Drôt

€6.48 €9.01

Doprava zadarmo
Hodnotené0Z 5
Info
  • sku: w144498
Značky

Funkcie:

Predlžovací Kábel Organizátor: Tieto kábel organizátor sú vyrobené z prvotriednej kvality, eco-priateľský a flexibilný materiál, ktorý sa ľahko ohýba a vložte káble hladko.

Široké Použitie: drôt organizátor je vhodný pre všetky hladké a čisté povrchy, doma alebo v kancelárii, napríklad steny, mramor, tabuľky, plast, drevo, sklo.Tipy: čistenie stenu, auto, písací stôl povrch prvý!

Jednoduché Použitie: Rýchlo a ľahko dať vaše káble a káble vo vnútri klip, aby zabezpečila, že nemá dostať zamotaný znova.Ak máte akékoľvek problémy, kontaktujte nás prosím bez váhania.

Bezpečné Lepidlo: Vyrobené z ABS materiálu, tieto káblové držiaky sú bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.Kábel organizátor môže byť ľahko odstránená a utrite lepidlo a lepidlo by sa poškodiť stôl pri odstraňovaní kábel držiak.

Zabezpečenie kvality: Náš produkt bude určite vyhrať svoje srdce s jej prémiovej kvality!Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.

Poznámky:

1. Vzhľadom na účinky svetla a streľba uhol, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb je znázornené na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie,prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky.Ďakujeme za pochopenie!

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Priemer: 10 cm

Technické Detaily

Priemer 10 cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál PP, ABS

0 Recenzie Pre tento produkt

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.Povinné polia sú označené *

1 2 3 4 5

Podobné produkty

    • Doprava zadarmo Doručenie zdarma pri objednávke nad €99
    • Zákaznícka Podpora 24 Hodín on-line podpora je k dispozícii
    • Peniaze Vrátiť 100% Záruka vrátenia peňazí
    • Návrat politiky 30 Dní vrátiť Služby